Kryetari i Komunës Çair, Ganiu: Me pikëllim të thellë pranova lajmin e ndarjes nga jeta të zjarrfikësit, Nuredin Mustafa

vull

Status i plot  i Kryetarit të Komunës së Çairit, Visar Ganiu: 

Me pikëllim të thellë pranova lajmin për ndarjen nga jeta të mikut tim Nuredin Mustafa, zjarrëfikësit në brigadën për mbrojtje kundër zjarrit në qytetin e Shkupit dhe kryetarit të Shoqatës së Zjarrëfikësve Vullnetar “Bajram Miftari”.
Isha dëshmitar i guximit dhe madhështisë së profesionit të tij për të shpëtuar jetë njerëzish në shumë raste fatkeqësish gjatë viteve të bashkëpunimit tonë! Padyshim se do të mbetet gjithmonë në kujtimet tona si njeri me virtyte të larta, për energjinë pozitive që e kishte dhe që ishte frymëzim për të gjithë ne!
Ngushëllime të sinqerta familjes, miqve dhe bashkëveprimtarëve të tij!
Next Post

Qeveria do të vazhdoj të “teproj” me respektimin dhe sigurimin e të drejtave të punëtorëve dhe me mbështetjen socio-ekonomike të punëtorëve

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriu e respekton të drejtën themelore të organizimit sindikal  dhe e drejta për të protestuar, përfshirë protestën e djeshme nga Konfederata e Sindikatave të Lira. Qeveria vlerëson se opinion duhet ta dijë se asgjë nga ato që u thanë gjatë protestës, dhe në paraqitjet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: