Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi së bashku me kryetaren e kshillit komunal znjsh.Lejla Iseni pritën në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinanin

vull
ot Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi së bashku me kryetaren e kshillit komunal znjsh.Lejla Iseni pritën në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinanin,ku u diskutuan tema të ndryshme në interes të banoreve të dy komunave si dhe rreth ecuris së realizimit të projektit nga Ipa fondet e unionit europjan për bashkpunim ndërkufitar cross border program.
Falenderoj kryetaren e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinani, për gatishmërinë e saj për thellimin e bashkëpunimit midis komunave tona, të cilat shquhen tradicionalisht për lidhje të afërta kombëtare, familjare, kulturore dhe miqësore ❤
I pranishëm ishte dhe drejtori i NP ‘Moravica’, z.Gazmend Aliu, sot në Likovë,ku bashkëbiseduam për implementimin e projektit të përbashkët, në vlerë prej 120.000 Euro, të mbështetur nga IPA fondet e Bashkimit Europian
Nga ky projekt, secila komunë do të përfitojë nga 850 kontejnerë dhe nga një kamion
U pajtuam po ashtu që si dy komuna, ta fillojmë aplikimin e përbashkët me Komunën e Gjilanit, për një projekt të ri ambicioz ndërkomunal në trekëndëshin tonë ndërkufitar, në funksion të zhvillimit të ekonomisë, ruajtjes së mjedisit dhe promovimit të turizmit.
Next Post

Shaqiri: Reforma në administratën shtetërore drejt fazës finale

Sot u zhvillua takimi i nëntë i Këshillit për reformën në administratën shtetërore, ku pjesëmarrës ishin ministra dhe përfaqësues nga të gjitha ministritë dhe institucionet në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ekspertë vendas dhe të huaj të angazhuar nga projekti “Mbështetje ndaj riorgamizimit shtetëror”, përfshirë këtu edhe kryeministrin e vendit, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: