Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko, më 01.02.2021 ndau vendime për 24 mësimdhënës .

vull
Komuna e Strugës, me kërkesë të shkollave fillore dhe të mesme në përputhje me nenin 66 paragrafi 10 të Ligjit për Mësimdhënës dhe Bashkëpunëtorë Profesional, deri te Ministria e Arsimit dhe Shkencës, dorëzoi kërkesë për transformimin e marrëdhënies së punës nga ai me afat të caktuar në atë me afat të pacaktuar .
Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka dhënë pëlqim për njëzet e katër (24) persona të punësuar në shkollat e mëposhtme:
SHFK “Ashim Agushi” – f. Ladorishtë,
SHFK “Josip Broz Tito” – Strugë,
SHFK “Vëllezërit Miladinov” – Strugë,
SHFK “Orhan Xhemaili” – f.Tatesh i Epërm,
SHFK “Murat Labunishti” – f. Llabunishtë,
SHFK “Nuri Mazari” – f. Dollogozhdë,
SHFK “Zini Hani” – f. Veleshtë,
SHFK “Edinstvo” – f. Oktis
Next Post

Rrahën drejtuesin e “merimangës”, arrestohen babë e bir në Tetovë

Babë e bir nga Tetova janë arrestuar pasi paraprakisht kanë rrahur një punonjësin të shërbimit për prakingje. Incidenti ka ndodhur gjatë mesditës në rrugën “Ilindensa”, transmeton Alsat. Nga SPB-Tetovë njoftojnë se dy personat po mbahen në stacion të policisë, pasi kanë sulmuar drejtuesin e karrotecit(mjetit speciale për tërheqjen e makinave-merimangë) […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: