Kryetari i komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki takoj kryetarin e FFM-së z.Muhamed Sejdin për projektet e radhës

vull

Kryetari i komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki takoj kryetarin e FFM-së z.Muhamed Sejdin në zyrat e Federatës së Fudbollit të Maqedonisë së veriut.
Kryetari i FFM-së premtoj se bashkëpunimi dhe ndihma e FFM-së do të vazhdon edhe në të ardhmen për Qendrën rekreative sportive në Studeniçan.
Së shpejti do të filloj ndërtimi i objektit ndihmës (zhveshtore dhe tush kabina) për sportistat, edhe disa punime të tjera.
Ndërkaq kryetari i komunës e falenderoj tejmase për ndihmen në vazhdimsi që po i jepet si komunë që të krijojmë kushte më të volitshme për rinin dhe sportdashësit.

Next Post

Mickovski : Ultimatumi i BDI-së për kryeministër shqiptar do të na largojë nga koalicioni në vend që të na afrojë

Ideja e liderit të BDI-së Ali Ahmeti për kryeministrin shqiptar vazhdon ta trazojë skenën politike në Maqedoni.Krahas Zaev që reagoi ashpër ditë më parë , edhe lideri i VMRO-së tashmë e ka dhënë qëndrimin rreth kësaj ideje. Mickovski i VMRO-së thotë se ultimatumi i BDI-së për kryeministër shqiptar do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: