KRYETARI I KOMUNËS SË STUDENIÇANIT Z. AZEM SADIKU PRITI NË TAKIM PUNE MYFTIUN E SHKUPIT DR. QENAN EF. ISMAILI

vull

Sot, 19 gusht 2020, Kryetari i Komunës së Studeniçanit realizoi takim pune me myftiun e Shkupit Dr. Qenan Ismaili.

Si temë e parë për të cilën u bisedua në këtë takim ishte organizimi i fundit i grumbullimit të mbetjeve organike të kurbanëve me rastin e festës së Kurban Bajramit.

“Jemi mirënjohës për mbështetjen tuaj gjatë këtij procesi që kërkon angazhim dhe përkushtim serioz. – u shpreh Myftiu

“Ne si komunë e Studeniçanit, nëpërmjet ndërmarrjes sonë komunale “Studeniçani” që operon në tërë vendbanimet e këtij rajoni jemi munduar që ta kryejmë këtë obligim fetar duke shfrytëzuar gjitha kapacitetet tona të mundshme që i disponojmë.
Ju them haptazi që komunën e Studeniçanit do ta keni gjithmonë në shërbim dhe ta konsideroni si shtëpinë tuaj!” – tha mes tjerash z. Azem Sadiku

Në fund të takimit, duke u dakorduar për bashkëpunimin e mëtutjeshëm institucional, Myftiu i dhuroi mirënjohje në emër të institucionit z.Sadikut, për përkahjen e dhënë gjatë festës së Kurban Bajramit, në menaxhimin e situatës me mbetjet organike të kurbanëve.

Next Post

ZYRTAR: Zaev njoftoi përbërjen e qeverisë së re

Sapo ka përfunduar seanca e 16-të e Bordit Qendror të LSDM-së, në të cilën u morën vendime për përbërjen e qeverisë së ardhshme të udhëhequr nga LSDM e kryesuar nga Zoran Zaev si Kryeministër. Zaev njoftoi emrat e ministrave në qeverinë e re maqedonase: Штотуку заврши 16-тата седница на Централниот […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: