Kryetari i Komunës së Tetovës z.Bilal Kasami sot në hapësirat e komunës realizoi takim me ambasadorin e Republikës Çeke z.Jaroslav Ludva

vull

Kryetari i Komunës së Tetovës z.Bilal Kasami sot në hapësirat e komunës realizoi takim me ambasadorin e Republikës Çeke z.Jaroslav Ludva.

Temë e bisedës ishte bashkëpunimi i ndërsjellë, përmes të cilit do të realizohen projekte dhe aktivitete të ndryshme në disa fusha, në të mirë të qytetarëve.

Ambasadori Ludva e uroi Kasamin për pozitën e re si kryetar komune, i cili theksoi se komuna mbetet e hapur për bashkëpunim dhe në shërbim të qytetarëve të Tetovës.

 

Next Post

Selami: Të ardhurat në shkurt 2022 më të larta për 30,49% në raport me vitin 2021

Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami informon se të ardhurat e muajit shkurt 2022 janë 7.898.517.795 denarë! Raport mujor i Drejtorisë së të Ardhurave Publike, për të Ardhurat për muajin shkurt 2022 dhe krahasimi me shkurt 2021 dhe 2020! Shuma është për 20,24% më e lartë në raport me shkurt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: