Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blersim Sejdiu me një lajmë të mirë për banorët e fshatit Pallaticë (FOTO)

1 min read
Njoftim i plot nga Komuna e Zhelinës:
Të nderuar banorë të fsh.Pallaticë📍✅️
Me kujdes jemi duke ndjekur reagimet tuaja në lidhje me ndërtimin e rrugës së re, që duhet të realizohet brenda fshatit.
Ju sigurojmë se, me përkushtim të madh jemi duke punuar që kjo rrugë të realizohet sa më parë që është e mundur! Dhe kjo kohë ka ardhur! Së shpejti…