Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi uron Vjosa Osmanin

vull

“Përgëzoj Kuvendin dhe popullin e Kosovës në zgjedhjen e znj. Vjosa Osmani Presidente me ç’rast edhe rrumbullaksimin e formimit të institucioneve shtetërore.

Nuk dyshoj që znj. Vjosa Osmani do të angazhohet në ruajtjen e vlerave demokratike, sovranitetin dhe mbrojtjen e Kushtetutës së Republikës. Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare uroj Presidenten duke besuar që figura e saj në institucionin më të lartë shtetëror do ta udhëheqë Kosovën drejt proceseve euro-integruese dhe do të sigurojë që vendi të udhëhiqet në bazë të parimeve kushtetuese të vendit.

Me nderime,

Menduh Thaçi”

Next Post

Ndërron jetë mjeku i mirënjohur Dali Lala

Ka nderruar jetë mjeku i mirënjohur nga Dibra Dali Lala pas një infarkti! Puna kolosale që ka dhënë për më të shtrenjtët e çdo familje, për fëmijët sot janë lutjet tona për t’ju ndriçuar vepra! Dr. Dali Lala së fundmi punonte si mjek specialist pediatër në spitalin One Hospital në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: