Kryetari i RDK-së Memedi në takim zyrtar me ambasadoren e Ukrainës znj Natalija Zadorozhnjuk

vull

Kryetari i RDK-së Vesel Memedi, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm Suhejl Fazliudhe nënkryetaren e RDK-së Luljeta Aziri sot takuanambasadorene Ukrainës znj Natalija Zadorozhnjuk.

Në këtë takim mjaft përbajtësorë udiskutua rreth shumë cështjeve të jetës aktuale politike. Kryetari i RDK-së Memedi fillimisht shprehu ngushëllime popullit Ukrainas përtragjedinë ajrore, dhe theksoi se populli Ukrainas ka përjetu sakrifica tëmëdha në të kaluarën dhe sot e kësaj dite. Kryetari i RDK-sëMemedi theksoi se edhe ne në Ballkan kemi përjetuar sakrifica të mëdha në kohëne komunizmit, por fatkeqësisht edhe në kohën e demokracisë jemi duke përjetuarsakrificat e njejta, sepse nëse atëherë komunistët kanë shijuar të gjithaprivilegjet, edhe sot në demokraci fëmijët e komunistëve janë duke shijuar tënjejtat privilegje.

Kryetari i RDK-së Memedi potencoi se derisa të përfundojkjo situatë, dhe të shijohet maksimalisht drejtësia dhe e vërteta, nuk mund tëketë shpresë se ndryshimi mund të ndodh në Ballkan. Ambasadorjaznj Zadorozhnjuk falënderoi kryetarinMemedi për takimindhe konfirmoi edhe njëherë rëndësinë e respektimit të ligjit në vend dhe mbështeti vizionin dhe frymën e re qëpërcjell RDK, dhe se shteti Ukrainës do të jetë pranë Maqedonisë së Veriut sinë të kaluarën ashtu edhe në të ardhmen.

Next Post

Lideri i ASH-së, Ziadin Sela takon ambasadorin gjerman Thomas Gerberich

Sot në zyrat e Aleancës për Shqiptarët në Shkup, lideri i partisë Ziadin Sela priti në takim ambasadorin gjerman, Thomas Gerberich. Në këtë takim të vlerësuar si shumë konstruktiv u fol për situatën aktuale politike në vend dhe jo vetëm. Temë diskutim ishin edhe zgjedhjet e 12 prillit dhe roli […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: