Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

KSHZ shpall rezultatet e para në Komunën e Gostivarit

1 min read

Nga Komisioni Shtetëror për Zgjedhje njoftuan se nga 4 vendvotime të numëruara ose 3.31 për qind fiton Taravari me 71.34.

Nga 121 votat e numëruara, sipas KSHZ-sëm, 117 vota janë për kryetarin Arben Taravari dhe 46 vota ose 28.05% për Nevzat Bejtën.

Përndryshe, në rrethin e dytë të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut dalja ka qenë 48,88%, apo 633.146 qytetarë nga 1.335.556 qytetarë që kanë mundur të votojnë në komunat ku është votuar për rreth të dytë.