Kurban Bajrami – Në Komunën e Çairit do të vendosën kontejner për mbetje organike

vull
Të nderuar, dëshirojmë t’ju informojmë se Ndërmarrja Publike Higjiena Komunale-Shkup, në Komunën e Çairit do të vendosë 4 kontejnerë të posaçëm për hedhjen e mbetjeve organike gjatë festës së Kurban Bajramit.
Vendosja e kontejnerëve do të bëhet më datë 19.07.2021 në këto lokacione të Komunës së Çairit:
Ish-lokaliteti i NPHKSH(ish-Higjiena Komunale)
Në afërsi të restorantit “Fa-Fa”
Xhamia e Re në Çair
Në afërsi të Teqes në Dyqangjik
✅Duke qenë në periudhë të temperaturave të larta dhe në kushte të pandemisë së Covid 19, me hedhjen mbeturinave organike në enë të posaçme, do të japim një kontribut të madh në mbrojtjen e shëndetit dhe ruajtjen e mjedisit jetësor.
Next Post

Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të futbollistit të ri, Denis Bakalli

Prishtinë, 16 korrik, 2021 E nderuara Familje Bakalli, Të nderuar drejtues, staf teknik dhe futbollistë të KF “Gjakova” Me dhimbje dhe pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj, Denis Bakalli, andaj më lejoni që në emrin tim, KE të FFK-së, klubeve dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: