KUSH JANË KATËR MINISTRAT GRA NË QEVERINË E RE?

vull

Sipas drejtuesit të LSDM-së dhe Kryeministrit të ardhshëm, Zoran Zaev, në qeverinë e re, në vend të 26, si më parë, do të ketë 19 ministra ose shtatë më pak.

Katër gratë që do të jenë ministra në qeverinë e re janë:

Jagoda Shahpanska – Ministre e Punës dhe Politikës Sociale
Mila Carovska – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës
Irena Stefoska – Ministrja e Kulturës
Radmila Sekerinska – Ministre e Mbrojtjes

Ai konfirmoi gjithashtu se BESA i është dhënë departamenti i bujqësisë, ndërsa vetëqeverisja lokale do të drejtohet nga LDP.

Të gjitha propozimet për ministrat e BDI janë burra, dhe pritet një propozim tjetër për Ministrin e Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës.

Next Post

657 shkelje për mos mbajtje të mbrojtjes personale të fytyrës

Në 24 orët e fundit (19/20.08.08.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 657 shkelje të kësaj mase. Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: