Kush ta dha atë mandat që të deklarosh të vdekur një të katërtën e Shqiperisë, vëlla Ali?

vull

Kush ta dha ate mandat gjithekombetar qe te deklarosh te vdekur nje te katerten e Shqiperise, vella Ali? – kush qendron pas teje kur e deklaron te mbyllur ceshtjen shqiptare ne kete pjese te madhe te Shqiperise- me hyrjen e ,,maqedonisene Nato,Vella Ali?- pse nuk terhiqesh dhe t’ua leshe kete pune gjeneratave te reja, pse ua mbyll rruget gjeneratave te reja qe jeten ta gezojne ne token e tyre te lire dhe jo ne Bruksel, vella Ali?- pse nuk e lexon nga e para tekstin e betimit te UCK-se dhe programin e LPK-se, ne te cilat thirresh sot pa te drejte, vella Ali? – ne cfare gjuhe do flasin, nen cilin Himn dhe nen cilin flamur do t’i bashkohen Natos ,,ushtaret e tu, vella Ali? –

sa shqiptare do mbeten ne keto trore shqiptare gjersa te kujtohen zaevet per neve, vella ali? – pse lejove te biesh kaq poshte, vella, Ali? –terhiqu nga skena politike, vella Ali? –terhiqu se s`ke gje per te humbur vec turpit, vella Ali? – terhiqu dhe dorezoja kete ,,mandat“ te paqene atyre qe te rrethojne, vella Ali!..Mjaft e harxhove Aliun e dikurshem per interesa te huaja, vella!..Mjaft se vertet u be mjaft e pertej mjaftes!..
Vellazerisht, per te fundit here:
Lebit Murtishi

Next Post

Armand Duka zgjidhet anëtar i Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s

Presidenti i Federatës së Futbollit Shqiptar, Armando Duka është zgjedhur sot anëtar i Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s. Ky është një lajm shumë i mirë për futbollin shqiptar që do të ketë për herë të parë një përfaqësues të rëndësishëm në organizmin më të lartë të futbollit evropian Kjo ishte hera […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: