Kuvend, vazhdon debati rreth projekt/buxhetit për vitin 2022

vull

Sot, në kuadër të seancës së 54-të, deputetët e Kuvendit republikan do të vazhdojnë debatin rreth projekt/buxhetit për vitin 2022 në lexim të dytë. Sipas ligjit, projekt/buxheti duhet të miratohet deri më 31 dhjetor.

 

Në rend e dite të seancës së 54-të janë edhe propozimi për zgjedhjen e zëvendësit e Avokatit të Popullit, Ligji për përgjimin e komunikimeve, Ligji për të huaj dhe të tjera, të gjitha në leximin e dytë.

Next Post

Komandanti i FSK-së, gjeneral major Bashkim Jashari, me dekret të Presidentes avancohet në gradën Gjenerallejtënant

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu, njëherësh komandantja supreme e Forcës së Sigurisë së Kosovës, në një ceremoni të veçantë shtetërore, gradoi sot Komandantin e FSK-së, gjeneral major Bashkim Jasharin, në gradën Gjenerallejtënant. Me këtë rast, Presidentja Osmani-Sadriu tha se tashmë gjeneral Jashari është graduar në gradën më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: