Next Post

Dega e PDSH-së Likovë mbajti kuvendin e degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Hevzi Jashari

Kuvendi i degës së PDSH-së në Likovë zyrtarizoi kandidatin për kryetar komune si dhe listën e këshilltarëve Dega e PDSH-së Likovë mbajti kuvendin e degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Hevzi Jashari për kryetar komune si dhe u miratua lista e kandidatëve për këshillin komunal që do të garojë në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: