Kuvendi i deges së PDSH-së Strugë miratoi listën e kandidatëve për këshillin komunal

vull

Dega e PDSH-së në Strugë mbajti kuvendin e degës ku u miratua lista e kandidatëve për këshillin komunal që do të garojë në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit. Bartës i listës do të jetë z.Jetmir Mazari.

Në këtë kuvend kandidati i PDSH-së për kreun e komunës së Strugës z.Samir Murtezoski para kuvendit elaboroi platformën me të cilën do të garojë në zgjedhje. Kjo platformë parasheh zgjidhje për problemet me të cilat ballafaqohen vendbanimet e komunës së Strugës siç janë Uji për pije, Kanalizimi, zgjidhja e problemit me mbeturinat, Infrastruktuta rrugore, arsimi, kultura, si dhe projekte tjera me rendesi për banorët e kësaj komune.

Next Post

Vera nuk heq dorë? Ditët plot diell dhe nxehtësi, shirat e rastit do të freskojnë vetëm një pjesë të Kroacisë

Pas një dite tjetër me diell dhe shumë të ngrohtë shtatori, ndryshimi nuk është ende në dukje. Ditët në vazhdim do të sjellin shumë diell dhe ngrohtësi. Megjithatë, në jug të vendit mund të ketë disa shi para fundjavës. Një pjesë e madhe e Evropës do të dominohet nga një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: