Kuvendi i ndërpret rrogën Gruevskit, Talat Xhaferi votoi i përmbajtur

vull

Kuvendi ka votuar pro propozimit për ndryshimit të ligjit për pagat e deputetëve,  me të cilin edhe deputetit në arrati, Nikolla Gruevskit i ndërpritet rroga prej deputeti.

Gjatë votimit kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferri ka votuar “i përmbajtur”.

Ai tha se nuk është i bindur nëse “propozim ndryshimi i ligjit është kushtetues”.

Gjatë debatit, LSDM dhe VMRO përplasën argumentet e tyre për faktin se është në kundërshtim me Kushtetutën ose jo propozim ligji në fjalë.

Ligji kaloi me procedurë të përshpejtuar.

Leave a Reply

Next Post

Bullgaria miratoi Protokolin për aderimin e Maqedonisë në NATO

Qeveria e Bullgarisë ka miratuar propozim Protokollin e Marrëveshjes Veriatlantike për aderim të Maqedonisë në NATO. Me të njëjtin vendim, Këshilli i ministrave ka autorizuar administratorin e përkohshëm të Delegacionit të përhershëm në NATO të nënshkruajë protokollin për aderim, informojnë mediat bullgare. Pasi ambasadorët e të gjitha vendeve anëtare të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: