Kuvendi miraton ndryshimet në Ligjin për pagesën e pensioneve: LSDM përgëzon pensionistët

vull

“Me ndryshimet e Ligjit rritja e pensioneve do të harmonizohet në dy raporte, pra me rritjen e kostos së jetesës dhe rritjen e pagës mesatare.

Kjo do të thotë se nga ky shtator rreth 330.000 pensionistë do të marrin rritjen më të madhe historike të pensioneve, e cila do të rritet mesatarisht për rreth 900 denarë.

Kjo zgjidhje ligjore ofron një zgjidhje të qëndrueshme për rritjen e vazhdueshme të pensioneve, rritja e pensioneve nuk do të varet më kurrë nga vullneti politik i koalicioneve qeverisëse, siç ishte disa vite më parë.

Po ashtu, në kuadër të masave kundër krizës, për muajt prill, maj dhe qershor, çdo pensionist do të marrë nga 1000 denarë shtesë në pension.

LSDM dhe shumica parlamentare vazhdojnë me masat dhe zgjidhjet që në praktikë konfirmojnë kujdesin real për të gjitha kategoritë e qytetarëve”, thonë nga LSDM.

 

Next Post

Kjo është BMW e re

Sipas blogut të “BMW”, CEO i kësaj kompanie Oliver Zipse doli në skenë gjatë konferencës vjetore të “BMW Group” për të njoftuar se kur do të prezantohen më në fund “Seria 7” dhe “i7”. Makina kryesore e kompanisë do të trashëgojë dizajnin e guximshëm të “veshkave” të përparme nga “Concept […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: