Ky është projekti i radhës i realizuar nga Blerim Bexheti

vull

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti nëpërmjet facebook-ut ka njoftuar qytetarët se në rrugën Bukoviq-Raoviq janë vendosur bankina mbrojtëse rreth 1000m.

“Vendosen rreth 1000 m Bankina mbrojtëse në rrugën Bukoviq-Raoviq, në lokacionet që paraqisnin rrezikshmëri të lartë për banorët që qarkullojnë në këtë zonë”, shkruan Bexheti.

https://www.facebook.com/blerimbexhet1/videos/840572000234247

Next Post

Thaçi: Kongresi i ASH, funeral i turpit i Ziadinit – PDSH-ja do të ringritet

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Menduh Thaçi e ka quajtur funeral Kongresin e Aleancës për Shqiptarët (ASH) që është caktuar për ditën e diel. Në një intervistë për TVM2, ai ka thënë se “mashtrimet e drejtuesve të ASH-së do të marrin fund të dielën” dhe pret që me pas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: