Laborator mobil për cilësinë e karburanteve

vull

Maqedonia është furnizuar me laborator mobil për kontrollin e cilësisë së karburanteve që përdoren në vend- mëson Alsat nga burimet e veta. Shteti për këtë laborator do të paguaj rreth 600 mijë euro. Informacionin e konfirmoi edhe ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Next Post

Fshati Gjermë në Tetovë, jetë nën frikën e përmbytjeve

Shkrirja e borës dhe reshjet eventuale të shiut rrezikojnë banorët e fshatit Gjermë të Tetovës. Ata alarmojnë se për vetëm një vit, e tërë lagja tek xhamia e fshatit ka lëvizur për rreth 30 centimetra, ndërkohë që institucionet vazhdojnë vetëm të premtojnë dhe të mos marrin masa për vendosjen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: