Lajmërim për varrimin e Mulla Mahmut ef. Asllanit

vull
Lajmërohen të gjithë besimtarët se:
– Duaja për merhumin, mulla Mahmud efendiun, do të bëhet nesër (22.06.2021) në ora 16:00 te shtëpia e tij,
– Namazi i xhenazës do të falet pas namazit të Iqindisë në xhaminë e Pashës,
– Varrimi i merhumit do të bëhet te varrezat e qytetit.
Allahu Fuqiplotē merhumit varrin ia bëftê një bahçe xhenneti!
Next Post

Memorandumi i nënshkruar për bashkëpunim ndërmjet MSHIA dhe Komisionit për Mbrojtjen e së Drejtës për Qasje të Lirë deri te Informacionet me Karakter Publik.

Sot u nënshkrua Memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë dhe Agjencisë për mbrojtje të së drejtës në qasje të lirë deri tek informacionet me karakter publik. Me këtë memorandun avancohet bashkëpunimi mes Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë dhe Agjencisë për mbrojtje të së drejtës në qasje […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: