Lëviz Besa : Kuvendi i Degës së Lëvizjes Besa miratoi listat për këshilltarë

vull
KOMUNIKATË
Në prezencë të nënkryetarit të Lëvizjes BESA Kastriot Rexhepi, anëtarëve të kryesisë qendrore Sedat Ramadani, Hulus Asipi si dhe Shenasi Xheladini, u realizua takim me strukturat e Lëvizjes BESA në Kumanovë.
Kuvendi i degës në Kumanovë miratoi listën e këshilltarëve komunal për zgjedhjet e 17 tetorit, listë të cilës do t’i prijë mjeku Hulus Asipi. Gjithashtu, kuvendi në mënyrë unanime zgjodhi kryetarin e degës, Hasan Kadriu.
Lëvizja BESA
30.08.2021

Next Post

Takim informativ i kandidatit të ASH-AA, Idri Istrefi me strukturat e FRASH-it në Dollogozhdë

KOMUNIKATË Takim informativ i kandidatit për Kryetar të Komunës së Strugës, Idri Istrefi me disa nga aktivistët dhe strukturat e FRASH-it në Dollogozhdë. Jemi në përpilim të ofertës sonë për 4 vitet e ardhshme, e cila do t’u përgjigjet halleve dhe problemeve të qytetarëve të Strugës, të cilët çdo ditë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: