Lëvizja BESA, bëhet e ditur lista e zyrtare e kandidatëve për deputet

vull

Sonte Lëvizja BESA ka mbajtur mbledhjen e Kuvendit Qendror, ku është diskutuar rreth aktualitetit politik si dhe për kandidatët për deputet. Në këtë mbledhje është votuar edhe lista e kandidatëve për deputet nëpër njësi zgjedhore.

Lista e plotë;

Njësia zgjedhore 1:
Kastriot Rexhepi
Jonuz Fejzulahu

Njësia zgjedhore 2:
Bastri Bajrami
Shenasi Xheladini

Njësia zgjedhore 5:
Melinda Rashidi

Njësia zgjedhore 6:
Bilal Kasami
Fadil Zendeli
Hatije Etemi
Abdush Demiri
Fatlinda Jaja
Fatmir Sabriu
Florie Sinani
Isein Ajdari
Adnan Azizi

Next Post

PDSH, më shumë se parti ! Pse heshtin, Kasami, Sela, Gashi dhe Ahmeti?!

PDSH garon e vetme sepse është e vetmja dhe vetëm e vetmja shpresë e shqiptarëve për të realizuar ëndrrën e tyre të përbashkët. Nuk është rastësi që PDSH ka hapur front të ashpër me ata të cilët fshihen pas çështjes kombëtare, por që çdo sekond mundohen të dëmtojnë çështjen kombëtare. […]

Subscribe US Now