Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Lëvizja Besa, formon nëndegën në Kamjan

1 min read

Në prezencën e nënkryetarit të Lëvizjes BESA, z. Abdush Demiri dhe komisionit komunal për riorganizimin e degës së Bogovinës, sonte u mbajt kuvendi themelues i nëndegës së Lëvizjes BESA në fshatin Kamjan.

Kuvendi me vota unanime zgjodhi Suad Bexhetin për kryetar të nëndegës. Na priftë e mbara!