Lëvizja BESA: Shembulli i Shqipërisë dhe Kosovës duhet ndjekur edhe nga Maqedonia e Veriut

vull
0 0
Read Time:45 Second

Lëvizja BESA e përshëndet vendimin e përbashkët të qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë për nënshkrimin e marrëveshjes për heqjen e kufirit ndërmjet dy vendeve me qëllim të lehtësimit të procedurave të kalimit të njerëzve dhe mallrave ndërmjet dy vendeve.

Lëvizja e lirë dhe heqja e kufirit duhet të jetë shembull i integrimit rajonal dhe shembulli i këtillë, si i Kosovës dhe Shqipërisë, duhet të ndiqet dhe të implementohet edhe nga Republika e Maqedonisë së Veriut.

Lëvizja BESA konsideron se një marrëveshje e këtillë në mes të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe vendeve fqinje do të kontribuojë në mirëqenien ekonomike dhe do të ketë impakt pozitiv drejt intergimit të vendit në BE.

Lëvizja BESA ka qenë, është dhe do të jetë për integrimin e rajonit në familjen e madhe evropiane, sepse intergimi i Ballkanit Perendimor do të kontribuojë në sigurinë, stabilitetin ekonomik dhe do të hapë rrugë drejt prosperitetit dhe zhvillimit.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sa ulet kapaciteti i baterisë së një makine elektrike pas një viti?

Fakti është se bateritë litium-jon humbasin kapacitetin e tyre maksimal me plakjen dhe përdorimin normal. Një nga argumentet më të mëdha të adhuruesve të makinave me benzinë ​​dhe naftë është jeta e baterisë së automjeteve elektrike. Natyrisht, fakti është se bateritë litium-jon humbasin kapacitetin e tyre maksimal me plakjen dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: