Lëvizja Besa zgjedh strukturat e saj në Novosellë të Bogovinës

vull

Lëvizja Besa ka vazhduar me aktivitet e saj në konsolidimin e nëndegëve në vend. Pas Kamjanit ku kjo lëvizje dridhi oponetët e saj në këtë pjesë BDI-në dhe ASH-në ajo sonte formoi strukturat e saj në Novosellë2 të Bogovinës.

Në prezencën e sekretarit organizativ të Lëvizjes BESA z. Adnan Azizi dhe komisionit komunal për riorganizimin e degës së Bogovinës, u mbajt kuvendi themelues i nëndegës së Lëvizjes BESA në fshatin Novosellë 2.

Kuvendi zgjodhi Memish Miftarin për kryetar të nëndegës.

Next Post

RMV/ Për herë të parë, sulmi ndaj mjekëve barazohet me sulmin ndaj personave zyrtarë

Sulmi apo kanosja e jetës së mjekëve dhe punëtorit shëndetësor, për herë të parë do të konsiderohet si sulm ndaj zyrtarit policor, ka njoftuar ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Ka shtuar se përndjekja dhe rrezikimi i sigurisë së mjekëve dhe punëtorëve shëndetësorë do të bëhen vepra penale të veçanta, të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: