Lëvizja Ilirida: Të bojkotohet procesi zgjedhor, pa investime në komunat shqiptare nuk ka vota

vull

Për mediat:

 

PARASHIKIM
Ilirida në mënyrë permanente, ndëshkohet me vendime tinzare dhe trusni të formave të ndryshme.Ngase në Iliridë nuk ka investime të huaja,nuk hapen reparte të reja pune, infrastruktura urbane si në kohën e mesjetës, meliorizimi i fushave i shkatruar,evidente në komunat shqiptare, mungesa e ujit për pije, katastrofat ekologjike etj, janë atribute të cilat rinia e sotme nuk mundet t’i kapërdijë. Prandaj, rinia demoralizohet për një të ardhme me perspektivë, dhe e humbë shpresën, me të drejtë. Firmat ekzistuese me sakrifica arijnë ta mbanë gjallë veprimtarin afariste, nuk përkrahen nga ministria e ekonomisë,ndëshkimet fiskale janë evidente në teren gjobohen me normën më të lartë.Anomalitë në funksionalitetin e shtetit tash më janë bë normale apo, janë të zyrtarizuara si p.sh. nepotizmi, ndarja e tenderëve, thuajë se shum rallë fitojnë tendera të regulltë, dhe punsimet partiake me kuadra joprofesionale të cilat reflektojnë dyshim për suksese në favor të përmirësimit të gjendjes së rëndë faktike. Drejtësia selektive është e pa pranueshme për kohën e siber informimit.Shqiptarët dënohen me dënime drakonike,dhe mbahen në burgje, kurse do të tjerë bajnë burg shtëpie, dhe lirohen.
Duke u nisur nga ky fakt se populli është provokuar, Lëvzja Ilirida, si  lëvizje gjithpopullore  në kohën e kampanjës të zgjedhjeve presidenciale,do të jetë aktive dhe se  jemi të mendimit që të kërkojmë nga populli i Iliridës që ta bojkotojnë proçesin zgjedhor me formën demokratike e cila është praktike në vendet e evropës, me dalje masovike në zgjedhje por duke e çvlerësuar me IKS (X) fletën zgjedhore.Me këtë akt do kuptohet sa është niveli i provokimit të populates që ta kuptojë edhe faktori i jashtëm dhe i brendshm.Do shrytzohet nga rasti të dihet edhe numri i perkrahësve të ILIRIDËS.
Me respekte.

 

 

 

Next Post

Ministri i Mbrojtjes dhe komandanti i FSK-së morën pjesë në shënimin e 10- vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO

Ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha dhe Komandanti i Ushtrisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, me ftesë të ministres së Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë zonjës Olta Xhaçka, po marrin pjesë në shënimit e 10- vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO. Në Tiranë, ministri Berisha në fjalën e tij tha: […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: