Lëvizjes BESA, për herë të parë në historinë e R.M.V , në Agjensionin për Punësim – Tetovë emërohet drejtor një shqiptar

vull

Edhe pse Tetova qytet me shumicë shqiptare deri tani me qendrën e punësimit në Tetovë gjithnjë kanë udhëhequr udhëheqës maqedon. Mirëpo ky realitet u ndryshua falë drejtorit gjeneral të Agjencisë së punësimit të Maqedonisë së Veriut Abdush Demiri kuadër i Lëvizjes BESA i cili nga sot emroi një shqiptar, Armend Salihi si udhëheqës të qendrës së punësimit në Tetovë.

Vlen të theksohet se falë drejtorit Abdush Demiri ka filluar edhe renovimi i kësaj qendrës së punësimit në Tetovë e cila ka qenë e lënë në haresë qe 60 vite.

Next Post

Hasani: Akademia ushtarake forcon bashkëpunimin me institucionet e vendeve anëtare të NATO

Zëvendësministri i mbrojtjes, Bashkim Hasani sot ka marrë pjesë në pranim dorëzimin e detyrës së dekanit të Akademisë Ushtarake. Hasani para të pranishmëve ka mbajtur një fjalë rasti duke thënë se ky institucion kultivon dhe avancon dituri dhe shkathtësi të oficerëve ushtarak.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: