Lidhja e shqiptarëve të Dollnenit dhe Çashkës, banorët falenderojnë Ahmetin dhe Memetin

vull

Fillimin e punimeve në rrugën e re që lidh Komunën e Dollnenit me Komunën e Çashkës, përkatësisht fshatrat Crnilishtë me Jabollçishtë është pritur jashtëzakonisht mirë nga banorët e dy komunave. Ata kanë falenderuar kryetarin e BDI-së, Ali Ahmetin, dhe drejtorin e NP “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memetin që mbajtën premtimin e tyre për asfaltimin e rrugës.

Vlen të theksohet se e gjithë rruga po ndërtohet nëpërmes maleve të Velesit dhe Prilepit, ndërsa lidh dhe ofron fshatrat shqiptarë të tre komunave. Memeti me këtë rast është shprehur se viti 2019 do të jetë një vit ku do të investohet në rrugë dhe shpreson se shumë rrugë të anës së Manastrit dhe qyteteve do të asfaltohen për të mirën e gjithë qytetarëve./TS/

Next Post

Zëvendës drejtori i ARS Nura pret në takim nënkryetarin e Federatës së boksit, Salihun

Faton Salihu një emër i respektuar i boksit shqiptar i cili ishte edhe ish kampion evropian është pritur nga zëvendës drejtori i Agjencionit për Rini dhe Sport, Izmit Nura ku kanë biseduar rreth boksit në Maqedoni dhe zhvillimit të saj. Salihu i cili është kryetar i klubit të boksit Çair […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: