Ligjet për reforma sociale para deputetëve

vull
0 0
Read Time:32 Second

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do ta vazhdojë seancën e 98-të dhe të 93-të, në të cilën para deputetëve do të jetë paketa e ligjeve sociale.


Në rend dite në seancën e 93-të, janë propozim-ligji për mbrojtje sociale, për siguri sociale për personat e moshuar dhe për mbrojtje të fëmijëve, të tre me procedurë të shkurtuar

Këto ligje që u prezantuan në shtator duhet të mundësojnë dhe garantojnë të ardhurat minimale që do të mundësojnë për rritjen e ndihmës që shfrytëzuesit e marrin nga shteti.

Në Kuvend për sot janë caktuar edhe seanca të Komisionit për Financim dhe Buxhet dhe Komisonit Ligjvënës-Juridik.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NATO fillon fluturimet mbi Maqedoni

Me dy fluturime në hapësirën ajrore të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në mëngjes prej orës 7:30 deri në orën 9:30 do të bëhet fluturimi i parë provues për nevojat e misionit të NATO-s “Air Policing” (ruajtja e hapësirës ajrore). Fluturimin do ta kryejnë forcat e armatosura ajrore të Republikëssë Greqisë. Qëllimi i fluturimit është kontrollimi i komunikimeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: