Lila Filipovska nuk u përgjigj në pyetjet e gazetarëve

vull

Pas një orë marrje në pyetje tek prokurorja Vilma Ruskovska, Lila Filipovska nuk pranoi të përgjigjet në pyetjet e gazetarëve. Ajo nuk tregoi se cila është lidhja e saj për rastin “Zhvatja”, si dhe a i ka huazuar para Boki 13, transmeton Kohanews.

 

Në vend që të përgjigjej, ajo tha, “Do të më prishësh flokët”, dhe pyeti gazetarët, “Ah, kur po e bën këtë?”

 

Ajo u largua nga Prokuroria dhe nuk u përgjigj në pyetjen: “A e vizituat Boki 13 në burg”, pyetje e cila u parashtrua nga gazetarët.

 

 

Next Post

Kjo është komuna në Maqedoni që jep nga 5000 denarë për familjet që regjistrojnë fëmijët e tyre në klasë të parë

Këshilli i Komunës së Novacit ka sjell vendim për ndarje të 5000 denarëve për familjet që regjistrojnë fëmijët në klasë të parë.   Nga Komuna e Novacit kanë informuar se secili fëmijë i klasës së parë që do të regjistrohet në shkollën fillore “Sllavko Llumbarkovski” dhe shkollat komunale për rreth […]

Subscribe US Now