Lindoni nga Radusha e Shkupit magjistron në Berlin me notë 10.00

vull

Lindon Aliti nga fshati Radushë i Shkupit është vetëm 25 vjeçar. Ai është një ndër studentët më të dalluar të Universitetit të Berlinit, ku tani edhe ka magjistruar me notë maksimale 10.00, njofton Derveni.info. Lindon Aliti ka lindur në vititn 1995 në Berlin. Pas kryerjese së shkollimit të mesem, regjistron fakultetin Ekonomik, të cilin e kryen me suksese dhe diplomon në qershor të vitit 2018.

Pas kryerjese së fakultetit, në vjeshtë të vitit 2018 regjistron Masterin në drejtimin Ekonomi Informatike dhe Drejtësi, ku magjistroi në afat kohor në qershor të këtij viti me notë maksimale dhjetë. Ai është ndër studentët e rrallë, ndoshta i vetmi shqiptar, që ka magjistruar në këtë degë shkencore./Derveni.info

Next Post

Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi së bashku me kryetaren e kshillit komunal znjsh.Lejla Iseni pritën në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinanin

ot Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi së bashku me kryetaren e kshillit komunal znjsh.Lejla Iseni pritën në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinanin,ku u diskutuan tema të ndryshme në interes të banoreve të dy komunave si dhe rreth ecuris së realizimit të projektit nga Ipa fondet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: