Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Lista e deputetëve që kanë tërhequr nënshkrimet nga iniciativa për mosbesimin e Qeverisë Zaev 2

1 min read

Informojmë se te Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut është dërguar Njoftimi për tërheqjen nga nënshkrues të materialit e Pyetje për besimin ndaj Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me gjithsej 17 nënshkrime të deputetëve dhe të njëjtin ua dërgojmë për informim in Tuaj.

Me respekt,

Kabineti i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut