Lotaria Shtetërore dhuroi makinë BMW X1 nga llotaria e menjëhershme Mini dhe Maksi

Blerand Rexhepi

Lotaria shtetërore vazhdon të shpërndajë histori të lumtura të treguara nga fituesit tanë më të lumtur. Pikërisht një histori të tillë ne e ndajmë sot me familjen Sofronievski nga Kërçova, së cilës i dorezuam çelësat e makinës së bukur BMW X1.

Jasmina dhe Ljupço na treguan historinë e tyre të lumtur përpara sallës së M-Car ku Marjana u dha atyre çelësat e makinës.

Jasmina dhe Ljupço janë lojtarë të rregullt dhe blejnë bileta të llotarisë së çastit çdo ditë. Atë ditë, ata blenë më shumë kupona të llotarisë së menjëhershëme Mini dhe Maxi nga pika e shitjes “Detelinka” në Kërçovë . Atë ditë ata në shtëpi zbuluan të tre simbolet e njëjta të BMW X1, dhe lumturia e tyre nuk kishte fund.

Ju kujtojmë se shumë makina nga llotaria e menjëhershme Mini dhe Maxi po ju presin, dhe mezi presim të dëgjojmë historitë tuaja të lumtura. Mos e humbni shansin për investime MINI dhe fitim MAKSI.

Next Post

Tiranë: Do të tronditet politika shqiptare, priten arrestime

Pas publikimit në media të disa përgjimeve të antimafias italiane për ‘Ndragheta-n’, ku mafiozët italianë pretendonin se kishin kontakte edhe me zyrtarë në Shqipëri, Prokuroria e Posaçme Anti Korrupsion, SPAK, ka nisur hetimet kryesisht. Arben Kraja ka shkuar në Itali, ku ka zhvilluar një takim me kryeprokurorin e Antimafias, Cafiero […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: