LSDM: Arsovska pakësoi paratë për mjedisin, nuk ka ajër të tillë të pastër në Shkup

vull

Kryetarja e VMRO-DPMNE-së, Danela Arsovska, në vend që ta rrisë, i zvogëlon paratë për mjedisin. Dhe kjo është tre herë më pak Ky është një tjetër në vargun e vendimeve të gabuara të Danela Arsovskës në dëm të shkupjanëve, i akuzuar në konferencën e sotme për media, Stefan Vasev nga LSDM.

– Për Sektorin për mjedis jetësor për vitin 2022, në Projektbuxhetin e Qytetit të Shkupit janë paraparë 73 milionë denarë.Tri herë më pak se buxheti për këtë vit kur ish-kryetari Petre Shilegov siguroi 213 milionë denarë.

Arsovska në fushatë ka premtuar investime në mjedis dhe në luftën kundër ndotjes së ajrit.Buxheti i vitit 2022 tregon se kjo ishte vetëm një nga gënjeshtrat e shumta parazgjedhore të kryetares së VMRO-DPMNE-së Danela Arsovska e mjedisit dhe me ky afrim i Arsovskës, Shkupi për një kohë të gjatë do të jetë në krye të qyteteve më të ndotura në botë, thotë Vasev.

Next Post

Kuvendi Qendror i LSDM-së pritet të shpallë kryesinë e re

Sonte me fillim nga ora 19.00 mbahet seanca e Kuvendit Qendror të LSDM-së, e cila është seanca e parë pas zgjedhjes së Dimitar Kovaçevskit për kryetar të partisë. Siç pritej, në seancë Kovaçevski do të konfirmohet për kryeministër të mandatuar për qeverinë e re. Pas seancës do të bëhet e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: