Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

LSDM: Hristijan Mickoski është grindur me Danela Arsovskën vetëm për para, tenderë, ndikime dhe interesa biznesi

1 min read

Shpallje publike – reagim ndaj qëndrimeve të shprehura të Hristijan Mickoski

Matrica kriminale e VMRO-DPMNE-së dhe Mickoskit nuk ndryshon.

Hristijan Mickoski është grindur me Danela Arsovskën vetëm për para, tenderë, ndikime dhe interesa biznesi.

Një tender prej 136 milionë eurosh është shkaku i sherrit mes stafit të Mickoskit.

Tani Mickoski duhet të thotë para qytetarëve se cili është roli i tij në tenderin prej 136 milionë eurosh për termocentralin?

VMRO-DPMNE dhe Gruevski përmes projektit të krimit Shkupi 2014 krijuan një fatkeqësi, tani Mickoski përmes Shkupit 2024 dëshiron të krijojë një fatkeqësi të re për qytetin.