LSDM: Ne kemi siguruar një shumicë parlamentare për Qeverinë e re

vull

“Deri sa në opinion  po spekulohet se është arritur marrëveshje për Qeverin e re në mes të VMRO-DPMNE dhe BDI”, një zyrtar i lartë i LSDM-së i tha Deutsche Welle se “koalicioni i tyre ka siguruar një shumicë parlamentare që do të formojë qeverinë e re.”

“Do të konfirmohet në ditët në vijim kur të merret mandati nga Presidenti Stevo Pendarovski dhe kur të vijë akti i votimit në parlament.” “LSDM ka siguruar një shumicë parlamentare për të formuar një qeveri”, tha bashkëbiseduesi ynë, por në interes të procesit nuk dha detaje në lidhje.

 

 

Next Post

Arsovski i bëri thirrje LSDM-së që të thonë publikisht me kë formuan një shumicë parlamentare

Zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Dimce Arsovki këtë mëngjes i bëri thirrje LSDM-së që të thotë publikisht se me kë formuan një shumicë parlamentare, siç pretendojnë ata, duke pasur parasysh që nuk ka një konfirmim të tillë nga partitë e tjera politike. “Unë shoh që LSDM dhe Zaev thonë se ata kishin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: