Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Makpetrol do të vazhdojë të operojë pa vonesa dhe kufizime edhe në këto kushte veçanërisht të vështira dhe komplekse

1 min read

Për shkak të situatës së re politike globale, si pasojë e së cilës ka një rritje të disafishtë të çmimeve të të gjitha derivateve të naftës, kompanitë që janë pjesë e kësaj dege ekonomike janë në një situatë jashtëzakonisht të vështirë, që do të thotë të punojnë me humbje. .

Duke pasur parasysh traditën e gjatë dhe kapacitetet profesionale, kompania Makpetrol në këto kushte veçanërisht të vështira dhe komplekse do të vazhdojë të punojë pa vonesa dhe kufizime, në mënyrë që qytetarët dhe kompanitë të funksionojnë pa probleme.

 

Makpetrol, ndërkaq, rikujton se furnizimi me derivate në fuçi, bombola, kosha dhe kontejnerë të tjerë është në kundërshtim me dispozitat ligjore, sepse mbajtja dhe ruajtja jo e duhur e derivateve mund të shkaktojë situata të rrezikshme për jetën e njerëzve, si dhe ndotje të mjedisit.