Makraduli: Dërgoni urime dhe dhurata me postë, për të rivendosur traditën e bukur

vull

Bordi i Drejtorëve të Postës së Maqedonisë Veriore në një takim miratoi një paketë të veçantë promovuese të shërbimeve për dërgimin e urimeve dhe dhuratave të festave, e cila është e vlefshme nga 19 dhjetori i këtij viti deri më 15 janar 2021.

 

“Në këtë mënyrë, ne duam të ftojmë të gjithë të bashkohen me ne, në mënyrë që të rinovojmë traditën e dërgimit të një kartoline apo dhuratë me postë! “Por gjithashtu, në fund të vitit, i cili ka ndryshuar funksionimin tonë të përditshëm, për të sjellë gëzim dhe buzëqeshje për të dashurit tanë në vend dhe në botë, më shumë sesa është e nevojshme gjatë pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi,” tha Post.

Ky aktivitet u mbështet nga drejtori i Postës, Jani Makraduli, përmes një video mesazhi, i cili tha se urimet dhe dhuratat do të arrijnë në mënyrë të sigurt tek marrësi.

Next Post

Filipce: Nëse objektet hotelierike punojnë më vonë, rreziku i përhapjes së virusit është më i lartë

Masa për mbylljen e objekteve hotelierike rreth festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve është në mënyrë që të shmangen grupimet kryesore, dhe kështu rreziku i transmetimit të virusit corona. – Periudha në vijim ka raste për mbledhje masive në objektet hotelierike dhe orët e tyre të punës për qytetarët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: