Maqedonia e Veriut me qeveri të re

vull

Maqedonia e Veriut me qeveri të re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre.
62 vota ‘pro’ 44 kundër dhe asnjë të përmbajtur votoi. Qeveria e re që do të drejtohet nga Dimitar Kovaçevski.

Next Post

Admirim Haliti merr detyrën ministër i Shoqërisë informatike dhe administratë: Ta bëjmë këtë vend më të jetueshëm

Të dashur miqtë e mi! Sot është dita ime e parë në punë në detyrën e re. Suksesi i kësaj qeverie në përpjekjet për t’i përmirësuar jetët e qytetarëve do t’i gëzojë të gjithë qytetarët e lirë e të zakonshëm të kësaj republike. Të trishtuar nga suksesi i një qeverie […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: