Maqedonia e Veriut nuk ka të ardhme pa shqiptarët, ngritja e flamurit të NATO-s nga ish-oficeri i UCK-së, Talat Xhaferi fletë shumë

vull

Me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s, historian dhe publicisti, Arben Llalla, ka shkruar se është fakt i pamohueshëm dhe se këtë duhet ta kuptojnë mirë sllavomaqedonasit se pa shqiptarët ky shtet nuk ka të ardhme të sigurt dhe se paqja gjithmonë do të jetë e brishtë  në rast të anashkalimit dhe lëniesh anash të shqiptarëve në çdo sferë të shoqërisë dhe në proceset e rëndësishme për vetë vendin.

Statusi i plotë i historianit dhe publicistit, Arben Llalla:

Shqiptarët patën fatin në Maqedoninë e Veriut të ngrenë zyrtarisht flamurin e NATO-s në Kuvendin e Maqedonisë. Historia do shkruaj se pa shqiptaret Maqedonia dhe sllavomaqedonasit nuk kanë të ardhme. Ajo që është edhe me interesante se ketë flamur të NATO-s e ngriti një oficer, ish-drejtues i UÇK, Talat Xhaferi. Me punë e me mend në kokë çdo gjë arrihet. URIME!/KohaNews

Next Post

Fibula Travel Agency dekoron agjencionin turistik ‘Arsimi Company’

Si një kompani dhe agjencion turistik shumë serioz që ka shumë vite në tregun e udhëtimit, sot ‘Arsimi Company’ është dekoruar si një kompani mjaft prestigjioze nga Fibula Travel Agency. Agjencioni turistik ‘Arsimi Company’ ka vite që po vepron në tregun shqiptarë dhe në rajon duke u bë kështu një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: