MASH-i: “Makpetrol” AD, dhuroi 1000 tabletë për nxënës, falënderim i madh për gjestin humanitar

vull

Në interesin më të mirë është të sigurohet vazhdimësi në mësimin për çdo fëmijë në vend në kushte të pandemisë. Për atë qëllim, Ministria e Arsimit dhe Shkencës organizoi  donacion prej 1.000 tabletëve të cilët i ka siguruar  “Makpetrol” AD, ndërsa janë të dedikuara për nxënës të cilëve pajisjet u janë të nevojshme për ndjekjen e mësimit online. Tabletët janë të dhuruar drejtpërdrejt në komunat që do t’i shpërndajnë  në shkollat. Falënderim i madh për këtë gjest human të kompanisë dhe për përgjegjësinë shoqërore.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, së bashku me vetëqeverisjet lokale dhe me kompanitë dhe partnerë të tjerë, vazhdon të punojë me përkushtim në sigurimin dhe përmirësimin e kushteve për mësim me qëllim që çdo fëmije t’i sigurojë qasje të pandërprerë në arsim.

Next Post

Abdulla Mehmeti: Çfarë kërkojnë dhe çka u ndalohet shqiptarëve në Maqedoninë Veriore?

(Analizë në vigjilje të regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë Veriore) Abdulla MEHMETI Teza 1. Asnjë pushtet okupator apo diktatorial, asnjë ideologji reaksionare në botë nuk e ka trajtuar ndonjë popull autokton të një vendi si përqindje dhe shumë numerike, siç i ka trajtuar shqiptarët pushteti i Maqedonisë Veriore nga viti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: