Mbështetje ndaj kandidimit të Myftiut të Tetovës, Qani Nesimi për postin Reis-ul-ulema të BFI-së, edhe nga Fakulteti Juridik i Tetovës

vull

Mbështetje ndaj kandidimit të Myftiut të Tetovës, Qani Nesimi për postin Reis-ul-ulema të BFI-së, edhe nga Fakulteti Filozofik i  Universitetit të Tetovës

Po e botojmë letrën në formë integrale:

Letër mbështetje, , Prof. Dr. Qani Nesimit, për kandidimin e tij për udhëheqës-Reis ul-ulema të Bashkësisë Fetare Islame . RNIV-së

Në emër te Fakultetit Filozofik te Universitetit te Tetovës, profesorëve, asistenteve dhe te punësuarve kam nderin dhe kënaqësinë, t’ju shprehim mbështetje për kandidimin Tuaj për postin udhëheqës (Reis ul-ulema) te Bashkësisë Fetare Islame ne Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Te bindur ne kapacitetin intelektual si mësimdhënës në Universitetin e Tetovës, ne përgatitjen Tuaj ne fushën e shkencave Islame si dhe aftësitë e sukseset si Myfti i Tetovës, e te gjitha këto besojmë se janë garanci për suksese te gjithëmbarshme të Institucionit te BFI-se.

Me ketë, rast ju urojmë shëndet dhe suksese.

Next Post

Ministri i Bujqësisë Hoxha u takua me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë.

Ministri i  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujrave, Arjanit Hoxha: Pak para fillimit të grumbullimit të duhanit, vizitova qendrat grumblluese në Crnilishtë, u takova edhe me duhan prodhuesit e fshatit Debreshtë dhe Zhitoshë. Edhe një herë nga afër monitorova situatën në terren si dhe do të jemi të përfshirë në çdo fazë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: