Mbledhja e Këshillit Ekonomik të Qeverisë për pagën minimale

vull

Në seancën e sotme të Këshillit Ekonomik të Qeverisë, siç është paralajmëruar, çfarë është diskutuar deri më tani në lidhje me kërkesën e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë (LSM) që paga minimale të jetë 18.000 denarë, ndërsa pagat e tjera të rriten. duhet konsideruar gradualisht.. Do të diskutohet edhe propozimi i fundit i Konfederatës së Biznesit i paraqitur në mbledhjen e fundit të Këshillit Ekonomik Social për subvencionimin e një pjese të rritjes së pagës minimale.

Next Post

Macron takohet me Putinin në Moskë

Presidenti francez Emmanuel Macron do të takohet sot në Moskë me liderin rus Vladimir Putin, pas së cilës do të niset për në Kiev për t’u takuar me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky në përpjekje për të shmangur një konflikt të madh midis Rusisë dhe Ukrainës. Sipas Macron, gjetja e një mënyre […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: