Mbledhje e qeverisë, a do të ketë një situatë krize?!

vull

Shërbimi për Shtyp i Qeverisë njoftoi sonte se Qeveria do të mbajë një seancë në orën 21:00, në të cilën pritet të merret vendimi për shpalljen e një gjendje krize në territorin e të gjithë vendit për një periudhë prej tridhjetë ditësh.

Shërbimi për shtyp i qeverisë tha se do të informojë në lidhje me konkluzat e mbledhjes pas përfundimit të tij.

Kryeministri Zoran Zaev në konferencën për shtyp pas sesionit të Këshillit të Sigurisë Kombëtare tha sot se Qeveria ose  më së voni nesër, mund të vendosë  për propozimin e Këshillit.

Vendimi për gjendjes së krizës pasi kalon filtrin e Qeverisë shkon në selinë kryesore të qendrës së menaxhimit të krizës, e cila duhet të hartojë një plan veprimi për veprim.

Next Post

BDI demanton shpifjet e ulëta të portaleve anonime

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka demantuar shpifjet e ulëta të disa portaleve anonime të cilat janë shpërndarë nëpër rrjetet sociale në vend dhe rajon. Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, z.Ali Ahmeti ka dematuar në tërësi shpifjet se gjoja ai gjatë këtyre ditëve ka folur për liderin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: