Mbrëmë në Shkup janë dënuar 49 motoçiklistë

vull

Njësia për Siguri në Komunikacionin Rrugor pranë Sektorit për Punë të Brendshme Shkup më datën 21.08.2019 në periudhën nga ora 18:00 deri më 24:00 realizoi kontrollim aksional për zbulimin e kundërvajtjeve të cilat i kryejnë shoferët e motoçikletave ne territorin e qytetit të Shkupit.

Gjatë këtij kontrollimi, janë zbuluar 49 shoferë të motoçikletave të cilët kanë shkelur ligjin dhe për këtë janë lëshuar urdhërpagesa për kundërvajtje
Janë konstatuar edhe 20 kundërvajtje tjera për të cilat janë lëshuar 10

Next Post

Në Kërçovë të rinjtë debatuan në temën “A janë adekuate video lojërat që përmbajnë dhunë për të rinjtë”

Sot, (22.08.2019), në Kërçovë, të rinjtë debatuan në temën “A janë adekuate video lojërat që përmbajnë dhunë për të rinjtë”.   Ky debat është pjesë e projektit “Përforcimi i qëndrueshmërisë drejt ekstremizmit të dhunshëm të bashkësive lokale në Maqedoni”, përkrahur nga Ambasada Britaneze dhe Ambasada e Mbretërisë së Holandës në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: