Mbyllet objekt gastronomik në rrethinën e Tetovës, arrestohet pronari dhe tri shtetase të huaja

vull
Mbrëmë (21.02.2021) rreth orës 00:40 minuta, nëpunës policorë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria A.A. (30) nga f. Bogovinë, objekti gastronomik i të cilit në f. Zherovjan ka punuar pas orarit të lejuar për punë dhe në të prezent kanë qenë 13 mysafirë dhe gjashtë shtetase të huaja. A.A. është në mbajtje në Stacionin Policor Tetovë dhe pas dokumentimit të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës për ”mosveprim sipas udhëzimeve shëndetësore gjatë epidemisë”, në pajtim me nenin 206 të Kodit Penal.
Në obejktin gastronomik poashtu janë arrestuar edhe tri shtetase të huaja, nga të cilat dy nga Rusia dhe një nga Republika e Shqipërisë. Shtetaset e huaja e kanë keqpërdorur qëndrimin turistik, përkatësisht kanë qëndruar në kundërshtim me qëlllimin dhe edhe ato janë në mbajtje në Stacionin Policor në Tetovë për procedurë të mëtutjeshme dhe kundër tyre do të parashtrohen kallëzime përkatëse.
Next Post

Carovska: Madje 85% e kompanive janë të gatshme të pranojnë nxënës për mësim praktik

Me drejtorët e shkollave të mesme profesionale, përfaqësuesit e sektorit real dhe kryetarët e Komunave Koçan dhe Vinicë biseduam në lidhje me atë se cilat drejtime arsimore duhet të hapen në vitin shkollor 2021/2020, theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska në Koçan, ku u mbajt edhe një sesion […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: