Më 17.04.2021 ( e shtunë), Myftinia e BFI – së Tetovë me programin e saj Ramazani 2021, vazhdon me vizitat e rregullta nëpër xhami.

vull
Më 17.04.2021 ( e shtunë), Myftinia e BFI – së Tetovë me programin e saj Ramazani 2021, vazhdon me vizitat e rregullta nëpër xhami.
Xhamitë e vizituara janë:
1. Xhamia e Pashës (Mr. Xhemil ef. Memeti – Referent fetaro-arsimor).
2. Xhamia Arabati (Idris ef. Idrizi – Referent fetaro-arsimor).
3. Xhamia e Kadi Çeshmës (Dr. Husein ef. Rizai – Referent për kulturë).
4. Xhamia Muharemçe (Taxhudin ef. Hamidi – Referent për Vakëf).
5. Xhamia e Madhe Reçicë e Madhe (Hfz. Abdurahim ef. Murati – Referent fetaro-arsimor).
6. Xhamia e Epërme Reçicë e Madhe (Mr. Beqir ef. Memeti – Referent fetaro-arsimor).
7. Xhamia e Re Reçicë e Madhe (Abdulbaki ef. Kasami – Anëtarë i Myftinisë).
8. Xhamia e fsh. Çifllajk (Hasan ef. Asani – Përgjegjës tek varrezat e Myftinisë)
9. Xhamia “Hz. Omer” Reçicë e Vogël (Abdulqerim ef. Osmani – Përgjegjës tek varrezat e Myftinisë)
10. Xhamia “Ebu Bekër” Reçicë e Madhe (Besim ef. Memeti – Anëtarë i Myftinisë).
Next Post

Sukses tjetër ndërkombëtar nga Dr. Burim Dërmaku

Libri për “LEADERSHIP” i financohet 100% për të gjitha shpenzimet për: botimin, shpërndarjen dhe të gjitha shpenzimet nga fondacioni dhe Akademia me seli në Gjermani dhe me shtrirje në gjithë botën – Akademia Lambert “Lambert Academic”. Dërmaku njofton që pas suksesit të Librit të fundit me renome ndërkombëtare për “Kredit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: