Me iniciativë të drejtorit Halili pastrohet rruga rreth hekurudhës në Shuto Orizare

Pas një iniciative të ndërmarë nga ana e drejtorit gjeneral të Ndërmarjes shtetërore për hekurudha – Infrastruktura është bërë pastrimi i rrugës nëpër të cilën kalon transporti hekurudhor në lagjen Shuto Orizare në Shkup. Kjo, një iniciativë shumë e duhur pasiqë pastrimi i rrugës në këtë pjesë të kryeqytetit ju ndihmon edhe banorëve të cilët jetojnë në këtë pjesë të lëvizin më lirshëm. Ndërkohë që iniciativa të ngjajshme nuk do të mungojnë pasiqë pritet pastrimi i rrugëve përreth hekurudhave edhe në pjesë të tjera të vendit.

Next Post

Merko prezanton Jeton Shaqirin si kandidat për deputet në zonën e V-të

Te nderuar qytetar të Komunës së Strugës, të dashur simpatizant të “Bashkimit Demokratik për Integrim”- Dega Strugë, dëshirojmë që t’ju drejtohemi me këtë letër të hapur me qëllim që t’ju urojmë suksese dhe mbarësi në këtë fillim fushate të Zgjedhjeve Parlamentare në R.e Maqedonisë së Veriut. Siç jeni në dijeni […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: