Me një investim prej 7.2 milion denarë, bëjmë zgjërimin objektit të shkollës së mesme ekonomike në Tetovë

vull
0 0
Read Time:10 Second

4 mësojtore të reja dhe 1 amfiteatër modern që do të rrisin kapacitetet ekzistuese të kësaj shkolle, por njëkohësisht do të përmirësojnë edhe cilësinë e procesit edukativo-arsimor në këtë institucion shkollor.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Drejtori Shkodran Tolaj në takim me zyrtarë të komunës Veliko Tarnovo

Sot në Veliko Tarnovo u zhvillua një takim i përfaqësuesve të grupeve pjesëmarrëse të festivalit ndëkombëtarë që po mbahet në Veliko Tarnovo me zyrtarët e komunës. Ansambli ynë ishte i përgatitur në nivel të lartë institucional me ç’rast për kryetarin e komunës z.Danel Panov ansambli ka përgatitur medaljen e ansamblit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: